17Ιούλ

Νιώθω πολύ χαρούμενη και ταυτόχρονα γεμάτη ευγνωμοσύνη για το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο “Διαισθητικός Τρόπος Διατροφής για Όλη την Οικογένεια” που ολοκληρώθηκε με επιτυχία την προηγούμενη Τετάρτη, 12/7 και δημιουργήθηκε χάρη στην έμπνευση που είχε η συνάδελφός μου, Βίκυ Αθανασιάδου.

Πάντα με συγκινεί οτιδήποτε αφορά τα παιδιά και ταυτόχρονα νιώθω πόσο σπουδαίος είναι ο ρόλος των ενηλίκων στο να συμβάλλουμε έμπρακτα στην καλλιέργεια υποστηρικτικών μηνυμάτων, ώστε η νέα γενιά παιδιών και εφήβων να αποκτήσουν μία σχέση αποδοχής και εκτίμησης με το πολυτιμότερο όχημά τους στη ζωή που δεν είναι άλλο από τα σώματά τους.

Όταν προστατεύουμε τα παιδιά από τα τοξικά μηνύματα, με τα οποία τα βομβαρδίζει καθημερινά η κουλτούρα της δίαιτας μέσα από τις ατελείωτες δημοσιεύσεις των “influencers” και τις ασταμάτητες διαφημίσεις, τότε τα βοηθάμε ώστε να μην αποκτήσουν μία διαταραγμένη σχέση με το φαγητό και έτσι, να μη χρειαστεί να φτάσουν στο σημείο να ταλαιπωρούνται για μια ζωή με δίαιτες και διατροφές -όπως ίσως συνέβη σε εμάς.

Ακόμη κι αν δεν κατάφερες να δηλώσεις συμμετοχή στο διαδικτυακό σεμινάριο όταν αυτό πραγματοποιήθηκε ζωντανά, μπορείς ακόμη να εκφράσεις το ενδιαφέρον σου για να λάβεις:
-2 μαγνητοσκοπημένα βίντεο με συνολική διάρκεια γύρω στις 3 ώρες και 45 λεπτά,
-2 παρουσιάσεις σε μορφή PDF,
-2 αρχεία με σημειώσεις-‘κλειδί’ από κάθε βίντεο ξεχωριστά,
-1 ηχογραφημένη πρακτική κατανάλωσης φαγητού με επίγνωση (mindful eating) για εσάς και το παιδί σας!

Όλο το υλικό έχει ως πρόθεση να προσφέρει τα κατάλληλα ερεθίσματα για τη δημιουργία μιας πιο υγιούς σχέσης με το φαγητό τόσο για εσένα όσο και για ολόκληρη την οικογένειά σου!

Σε προσκαλώ να διαμορφώσουμε μαζί πιο λειτουργικά και υγιή πρότυπα πρώτα από όλα για τους ίδιους μας τους εαυτούς και ύστερα και για την επόμενη γενιά!

Όλες και όλοι μας αξίζουμε μια απενοχοποιημένη σχέση με το φαγητό και τα σώματά μας και είναι στο χέρι μας να τη διεκδικήσουμε!

Εάν θέλεις να βελτιώσεις και εσύ τη σχέση σου με το φαγητό και ταυτόχρονα να υποστηρίξεις και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς σου με κατάλληλο τρόπο, τότε μπορείς να συμπληρώσεις αυτή τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι 1 Αυγούστου!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Κωνσταντίνα

Το πρώτο μου ψηφιακό βιβλίο με τίτλο «Βγες από τον φαύλο κύκλο της δίαιτας» κυκλοφόρησε!

X