28Μάι

Έχεις κουραστεί από τις δίαιτες;

Σε καταλαβαίνω.

Ίσως ήρθε η στιγμή να αναζητήσεις έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης, ο οποίος μπορεί να σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη σχέση σου με το φαγητό ουσιαστικά & μακροπρόθεσμα.

Σε περιμένω με μεγάλη χαρά στο Premium Live που θα πραγματοποιηθεί μέσω της υπέροχης ομάδας του Project Parenting την Τρίτη, 1 Ιουνίου στις 21.30 το βράδυ!

Πού θα εστιάσουμε;

Στην κατανόηση των βασικότερων λόγων που καθιστούν μία δίαιτα αναποτελεσματική και καταδικασμένη να αποτυγχάνει σε βάθος χρόνου.

Στο να αναγνωρίσεις πως ΔΕΝ ευθύνεσαι εσύ για τη δυσλειτουργικότητα της δίαιτας και έτσι, να απαλλάξεις τον εαυτό σου από τις περιττές τύψεις.

Ποια είναι τα ‘δυνατά σημεία’ του συγκεκριμένου Live:

Θα έχουμε την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουμε σε μεγάλο βαθμό μέσω ερωτήσεων που θα απαντώνται Live.

Το Live θα προσαρμοστεί με βάσει τις δικές σας ανάγκες.

Θα υπάρχει η δυνατότητα για εξατομικευμένες απαντήσεις -στα πλαίσια του εφικτού.

Θα δοθούν πρακτικά παραδείγματα -εργαλεία αυτο-βοήθειας.

Τι αναμένεται να κερδίσεις;

Μεγαλύτερη εμπιστοσύνη προς το σώμα σου.

Τα πρώτα ερεθίσματα για να μπορέσεις να ξεφύγεις από την τοξικότητα της δίαιτας και να μπορέσεις να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στην ανάπτυξη μιας υγιούς & απενοχοποιημένης σχέσης με το φαγητό.

Επιπλέον: Πέρα από την παρακολούθηση του Live, θα αποκτήσεις και ένα e-book φτιαγμένο ειδικά για τη συγκεκριμένη εκδήλωση με πολλή αγάπη, το οποίο έχει την πρόθεση να σε υποστηρίξει στην προσπάθειά σου να βελτιώσεις τη σχέση σου με το φαγητό μακροπρόθεσμα.

E-book μόνο για εσένα!

Εάν θέλεις να παρακολουθήσεις το Live και να αποκτήσεις το ebook, αλλά δεν είσαι ακόμη μέλος στην υπέροχη ομάδα του Project Parenting Premium, μπορείς να αξιοποιήσεις τον κωδικό loveyourbody για να κερδίσεις έκπτωση -50% για τη 12 μηνη συνδρομή!

Μάθε πώς μπορείς να γίνεις μέλος εδώ!

Κωδικός για έκπτωση -50%: loveyourbody

Ανυπομονώ να τα πούμε από κοντά και να κάνουμε μαζί αυτό το 1ο βήμα για να βελτιώσεις τη σχέση σου με το φαγητό, χωρίς το άγχος και την εμμονή που πυροδοτεί η Νοοτροπία της Δίαιτας!

Δήλωσε τη συμμετοχή σου τώρα!

 

Το πρώτο μου ψηφιακό βιβλίο με τίτλο «Βγες από τον φαύλο κύκλο της δίαιτας» κυκλοφόρησε!

X