01Δεκ

Πλησιάζουν οι στιγμές των εορτών και πιάνεις τον εαυτό σου να ανησυχεί για το φαγητό και τις άβολες συζητήσεις με φίλους και συγγενείς για δίαιτες και διατροφές ή ακόμη και για τα πιθανά σχόλια που μπορεί να σου κάνουν για το σώμα και τα κιλά σου;

Αρχικά, θέλω να σου πω πως σε καταλαβαίνω.

Έχω υπάρξει πολλές φορές σε αυτή τη θέση και γνωρίζω πόσο δύσκολο είναι.

Ακόμη θυμάμαι πόσο άγχος μου δημιουργούσε και μόνο σαν σκέψη τα γλυκά των Χριστουγέννων, όταν τα είχα στο μυαλό μου σαν <<απαγορευμένα>> και προσπαθούσα να τα αποφεύγω σαν να ήταν εχθρός μου!

Και δε θα ξεχάσω το πόσο φόβο μου δημιουργούσε το τι σχόλια θα ακούσω πάλι(!) από ένα συγκεκριμένο συγγενικό άτομο που είχε την τάση να σε <<ζυγίζει>> με το μάτι με το που σου δει και να πετάει αμέσως τις ατάκες της. Είτε τα σχόλια αυτά τα έλεγε υποτίθεται σαν <<κοπλιμέντα>> είτε είχαν αρνητική χροιά…τι σημασία είχε τελικά; Τα σχόλια για το σώμα ενός άλλου ανθρώπου είναι πάντοτε δυνητικά βλαβερά και χρειάζεται να αποφεύγονται!

Γι’ αυτό, λοιπόν, σου προσφέρω μέσα από την καρδιά μου το Χριστουγεννιάτικο αυτό Ebook που έχω δημιουργήσει, με την πρόθεση να σε στηρίξει και να σε υποστηρίξει τις ημέρες των εορτών -και όχι μόνο!

Να θυμάσαι πως σου αξίζει και μπορείς να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου, να μιλάς για να εκφράζεις ανοιχτά και καθαρά τα όριά σου και να σε προστατεύεις!

Εύχομαι να σου φανεί υποστηρικτικό!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις αυτή τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και το Χριστουγεννιάτικο Ebook θα σταλθεί σύντομα (και εντελώς δωρεάν) στο email σου!

Με αγάπη,

ΧΟ ΧΟ ΧΟ

Κωνσταντίνα <3