24Μάι

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει ένα πολύ μεγάλο γεγονός για τα ελληνικά δεδομένα!

Το Πρώτο Εκπαιδευτικό Συνέδριο για Γονείς, το οποίο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και έχει διοργανωθεί από την αγαπημένη πρώτη -και πάλι!- εκπαιδευτική πλατφόρμα για γονείς στην Ελλάδα, το Project Parenting!

Τα καλύτερα δε σου τα είπα!

Μπορείς να το παρακολουθήσεις εντελώς δωρεάν και μάλιστα σε περιμένουν πολύτιμα δώρα και εκπλήξεις με τη συμμετοχή σου!

Εδώ μπορείς να διαβάσεις περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά και να … κρατήσεις τη θέση σου για να σε έχουμε στην παρέα μας!

Έχω πάρει ήδη μία ιδέα για το ποια θέματα πρόκειται να συζητηθούν και το μόνο που μπορώ να σου πω είναι …. να μην το χάσεις!

Διαλεγμένοι επαγγελματίας από διαφορετικές ειδικότητες θα είναι δίπλα σου για να σε εμπνεύσουν, αλλά και να σου προσφέρουν την υποστήριξη που χρειάζεσαι μέσα από τις ομιλίες τους!

Ναι, ναι…Θα είμαι κι εγώ εκεί.

Και δε σου κρύβω πως νιώθω -πέρα από τιμή & ενθουσιασμό- και τρομερή ευγνωμοσύνη που θα αγγίξουμε παρέα 2 θέματα που θεωρώ πως είναι εξαιρετικά σημαντικά τόσο για την σωματική όσο και την ψυχική υγεία των παιδιών -παιδιών ανεξαρτήτως ηλικίας,ε! πιάνεσαι και εσύ. 😉 – τόσο άμεσα όσο και μακροπρόθεσμα!

Σίγουρα δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική όταν μιλάω για πράγματα που με ενδιαφέρουν και με ευαισθητοποιούν…

Αλλά για πες μου κι εσύ, πώς ακούγονται;

1η Ημέρα Συνεδρίου, 30 Μαΐου στις 21:00-21:15

  • Θα δούμε μαζί πώς φτάνουν στα αυτιά του παιδιού οι φωνές της δίαιτας, πώς εσωτερικεύονται και τι αντίκτυπο μπορεί να έχουν στη σχέση του με το φαγητό αλλά και με το σώμα του.

2η Ημέρα Συνεδρίου, 31 Μαΐου στις 18:40-18:55

  • Θα διερευνήσουμε τους λόγους, για τους οποίους αξίζει να επιτρέπουμε στα παιδιά να ακούνε ελεύθερα και χωρίς πίεση το σώμα τους, καθώς επίσης και τα οφέλη που έχει η κατανάλωση φαγητού με επίγνωση για όλες τις ηλικίες!

Σε περιμένουμε…με ανοιχτές αγκάλες!

Είμαστε δίπλα σου σε αυτό το τόσο πολύτιμο έργο της ζωής σου, το να είσαι γονιός.

Με αγάπη,

Κωνσταντίνα

Όλο το υλικό από το διαδικτυακό σεμινάριο “Διαισθητικός Τρόπος Διατροφής για Όλη την Οικογένεια” διαθέσιμο μέχρι 1/8!

Νιώθω πολύ χαρούμενη και ταυτόχρονα γεμάτη ευγνωμοσύνη για το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο "Διαισθητικός Τρόπος Διατροφής για Όλη την…

Το πρώτο μου ψηφιακό βιβλίο με τίτλο «Βγες από τον φαύλο κύκλο της δίαιτας» κυκλοφόρησε!

X